Saturday, October 4, 2008

Aa, bee, tsee, küll kauneid daame…


Teatavasti toimub siin koos bridgevõistlusega ka male, kabe, go ja hiina male võistlus. Eesti maletajaid veel siin ei ole, nemad tulevad järgmisel nädalal algavaks võistkondlikuks turniiriks (koosseisus Külaots, Leito, Liiva, Sepp vist). Praegu on käimas aga individuaalturniir ja vähemalt naiste võistlus toimub meiega samas majas.

Eile üritasime Indrekuga malesaali tungida, kuna Indrek tahtis kangesti näha Alexandra Kosteniuki, kes on malemaailma Maria Sarapova – kaunis ja väga kõva (tsiteerides Laurit: „Aa, see oli see tibi, kes maailmameistrivõistluste finaalis kolmeteistaastast hiina tüdrukut kottis”) (teadusmaailma Maria Sarapova on teatavasti Elin). Õnnetuseks meie bridgekaelakaardid meile ligipääsu malelaudadele ei taganud. Pidime leppima mängude ülekandega ekraanidelt, mängijaid ei näinudki.

Hullunud fännidega olid hädas ka bridgemaailma Maria Sarapovad – Triinu ja Jane (tuntud ka kui „two diamonds”). Vaevalt said nad rahulikult pargis pingile maha istuda, kui neid ründas fotoaparaatidega umbes 25 eksootilise ilu austajat.

Eestlaste meelest on jälle enamik hiinlannasid väga armsa väljanägemisega, seejuures aga kõik ühte nägu. Hiina tüüpidest on seevastu kenasid vähemuses, ükspäev nägime aga väga ilusat ameerika bridgekoondislast. Loodame, et saame teda veel laua taga loputada!

1 comment:

elin said...

Indrek, mine naistevetsu ette passima, küll Kosteniuk ka tuleb. Siis on õige aeg autogrammi küsida ja temaga koos pilti teha :)