Sunday, October 12, 2008

Sudu ja Butler

Täna oleme esmatutvust teinud veel ühe kuulsa Pekingi vaatamisväärsusega – nimelt on esimest korda meie siinoleku jooksul üleval paks sudu. Tegelt vist on päikepaisteline ilm, aga päike sudust läbi ei jõua. Paarisaja meetri kaugusel asuv hiiglaslik Linnupesa staadion enam hotelli juurest ei paista ja pikemalt õues kõndides hakkab kurk valutama.

Segatiimide turniiri oleme alustanud tagasihoidlikult. Kuna turniir peetakse šveitsi süsteemis, nimetame seda taktikaks – kehva alguse järel saame kergemaid vastaseid. Peaasi on keskel ja lõpus hästi mängida.

Üks rõõmustav asi on täna juba olnud ka – nimelt avaldati u-28 tiimide Butleri edetabel (see näitab umbkaudu, palju punkte keskmiselt iga paar oma meeskonnale sisse tõi). Meie tiimist olid kõrgeimal kohal Tuul ja Andres, kelle keskmine punktisaak oli võimas +0,64. Sellega hõivasid nad edetabelis 206 paari hulgas 27. koha. Ka meil Indrekuga oli päris hea saak: +0,51 ja 39. koha jagamine. Natuke tagapool olid turniiri esimesel poolel tervisehädade all kannatanud, kuid lõpus siiski ilusasse hoogu läinud Meelis ja Oliver (-0,03 ja 119. koht). Nojah, ega see Butler väga adekvaatselt midagi ei näita, aga endal on ikka hea meel küll, et koguni poole impini küündis. Lätlaste Janis ja Juris on meist küll eespool, samas soomlaste võimas tulevikulootus Arttu Karhulahti jääb veidike tahapoole.

Lisaks leiab tänasest bülletäänist lühiinterviu kellegi Tnino Vilup’iga. Juurdelisatud pilt meenutab meie Triinut… Samas oleme siinsete masside hulgas kohanud juba nii Olli kui Jüri Aava teisikut, nii kõik võib olla. Huvilised saavad u-28 bülletääniga tutvuda aadressil: www. worldbridge.org/bulletin/08_2%20Beijing/pdf/Youth/bul_09. pdf (www järele ja pdf ette panin igaks juhuks tühikud)

No comments: