Monday, October 6, 2008

Kõik ei ole veel läbi

Pärast esimeses voorus saadud 25-5 võitu Mongoolia üle saime järjest 5 kaotust. Täna siis alustasime mängu sügavalt põhjamudast, nii et kaks esimest matshi maksimumiga võita oli peaaegu kohustuslik. Selle tegime ära. Viimases mängisime Indoneesiaga viiki. Hetkel paikneme 26. kohal umbes 75 tiimi seas, edasipääsu tagav 8. koht on teoorias isegi püütav, praktikas selleks muidugi palju lootust pole. Homme hommikul ootab meid ees klassikaline vastasseis – Eesti-Venemaa. Pöidlahoidmine kulub väga ära!

Kuna lõunasöögiks pakuti jälle soolikaid, ühinesime me Indrekuga vaba vooru ära kasutades Maarja, Inese, Lauri ja Leoga, kes olid otsustanud lõunatada mõnes koloriitses kohalikus restoranis. Seda oli meile juba varem räägitud, et siinmaal on kombekas taldrikule toitu alles jätta. Mida see aga tegelikult tähendab, saime aru alles täna. Serveeritakse kõigile suppi. Eriti maitsev just ei ole (leem oli hea, aga sees ujusid mingid kahtlase päritoluga tükid), aga punnisin ära süüa, viisakuse pärast. Kohe aga, kui mul kauss tühjaks sai, haaras nurgas varitsenud ettekandja selle minu eest ja valas uuesti täis. Sama lugu teega – tühi tass täidetakse automaatselt. Idee siis nähtavasti selles, et toidu järgijätmine kiidab võõrustaja rikkust.

Ja nüüd:

Ko-du-nee üü-les-ann-nee.

Pärast viimast matshi Indoneesiaga kinkis Alehandro mulle Indoneesia lipuga rinnamärgi. Lugejatel palun vastata, mis vahe on Poola ja Indoneesia lipu.

Ennustan veel ette homse postituse pealkirja. Selleks saab: „Nüüd on tõesti kõik läbi”.

Aa, ja veel. Meile on juba laekunud üks sooviavaldus soolikapudru retseptile. Kui veel huvilisi tuleb, uurime välja.

10 comments:

Anonymous said...

Pealkiri „Nüüd on tõesti kõik läbi” sobib eriti peale mängu Venemaaga. Aga parem tampige nad maa sisse. Kui kaardimängu oskusest ei aita, siis võtke kasutusele psühhoterror - naerge iga kord, kui neil midagi vussi läheb. Pihel ja Tuul püüdku meesvastase tähelepanu itsitamise ja lokkidepildumisega mängult kõrvale juhtida jne. Hoian pöialt!

Anonymous said...

Unustasin öelda, et anonüümkirja kirjutas Kadi

Anonymous said...

Kodutöö vastus:

Poola lipp: 5:8 (pikkuse-laiuse suhe)
Indoneesia lipp: 2:3

...ja mingi jama värvide paigutusega.

Aga Kadi idee võiksite täide viia
PS. huvi pärast võiksite retsepti välja uurida
Edu!

Anonymous said...

Indoneesial ja Monakol on punane üleval, Poolal ja Tartul valge üleval. Kuidas need kaks paari aga isekeskis teineteisest eristuvad, ei oska mitte öelda.

Pihel said...

Teises toas on meil Venemaa vastu Mell ja Oll, nii et lokkide lehvitamise peab seal nähtavasti Oll enda peale võtma. Kahju, et meil Erikat tiimis pole, tema võiks selga panna meistrivõistluste särgi, mida jagati ka naistele ainult meeeste xxL suuruses ja mis seetõttu kenasti Erika kleidi mõõdu välja annab :) Aga eks ma annan ka oma parima :P

Pihel said...

Idanaaber alistatud!
Võitsime Venemaad skooriga 20-10 (maksimumskoor olnuks 25). Tore matsh selle poolest, et me Indrekuga ei käkerdanud üheski jaos. Ja tuligi ilus võit.
Meie blogi on ajutiselt lukustatud, mingisugune spämmikahtlus. Ajame asju, et lukust lahti saada.

miira said...

Blogi enam päris lukus pole, kuid küsimuse esitab küll, kui lehele ligineda tahad. Kusjuures ainus hea põhjus "kontrolllukustamiseks" on teie asukoht. Hiina ja vaba internet ei kipu just liiga tihti ühte lausesse mahtuma.

Andre said...

20:10 = väga vinge. Tegi kohe hommiku ilusaks ja tuju heaks mul :)

PS. kas viga on minus või Operas üldiselt? Igatahes ei õnnestunud mul Operaga siin midagi kommenteerida, pidin IE kusagilt arvuti tagumisest nurgast välja otsima...

Tuul said...

Teises voorus kaotasime Kanadale 7:23. Minu ja Andrese slämmipakkumismasin vedas alt: mitu korda avastasime alles viiendal korrusel, et slämmi ikka pole, ja siis oli õnnetul kombel iga kord juba hilja. Viimases voorus jälle põhimõtteline võit - Türgi alistus 17:13. Ilmselt nad küll vannuvad seda matši veel pikalt tagantjärele, sest tõele au andes patserdasime meie ikka rohkem kui nemad. Võit tuli tänu kahele slämmile, kuhu me ujusime, millest üks vajas trumbi 2-2 jagunemist ja kõrvalmasti lõiget ning teine, et nad ei oskaks alustuseks ära võtta ühe masti ässa ja kuningat. Aga, nagu ütlevad maletajad, vaata tabelit. Pärast ei küsi keegi, kuidas me selle võidu saime :)

Pihel said...

Kolisin blogi ajutiselt üle aadressile www.hiinareis2.blogspot com. Tulge lugema!