Saturday, October 18, 2008

Suurejooneline lõputseremoonia

Bridžitüdrukud enne lõputseremooniat

Vihjeks üritustekorraldajatele – kui tahate inimestes tekitada võimsat ja härrast meeleolu, siis ärge laske neil kolm tundi kuskil parkimisplatsil või staadionil molutada, siis tund aega kõnesid kuulata ja teine tund arusaamatut tantsuetendust vaadata. Nii tehti avatseremoonial.

Jupike koondisest Eesti lipu all

Õige toimimisviisi näide oli aga lõputseremoonia – toimus vabas õhus otse hotelli õues, lahkusime hotellist 5 minutit enne ürituse algust. Kohe anti näppu veini- või limonaadiklaas. Siis peeti küll veidi kõnesid, kuid rahvast nendega eriti ei häiritud – inimesed võisid samal ajal vabalt suupistelaudadelt ennast kostitada lasta.

Naudime sööki-jooki ja head vestlust

Ja kui siis lõpuks oli kõhus klaas veini ja kõvasti head-paremat sööki, oli sõpradega juttu aetud ja Eesti lipu juures koondisega poseeritud, lasti kõlaritest mängude tunnusmeloodiat ja näidati suurtelt ekraanidelt osalejaid maletamas, kaarte mängimas, kabetamas, näidati kõiki tuttavaks saanud kohti ja külastatud kohalikke vaatamisväärsusi, vot siis oli küll natuke härras tunne. Ja veel üks hea nipp on üritusel osalejatele kingituste jagamine – kõigile riputati kaela õnnetoov amuletike ning pisteti näppu pimedas õhtus värvilisi tulukesi tegevad pulgakesed.

Värviliste tuledega pulgad

Meie jäime üritusega rahule ja olime seal koguni üle tunni aja.

2 comments:

Anonymous said...

Oleksite võinud ikka mõne pildi ka kohalike inimestega teha. Nii meenutamise mõttes, et näe olimegi Hiinas. Ja näe, see on meie tuttav Li või Jang. Nüüd muudkui piltidel kobarate kaupa blondiine.
Kui võistlused lõpetatud, siis tulge ometi koju. Mis te seal enam passite ja magate. Millal te tulema hakkate ja kui kaua Moskvas aega viidate?
Säde vaatab Tuule pilti ja kord usub, et see on ema ja Tuul, a siis hakkas kahtlema. Nii et kiirustage.
Kadi

Pihel said...

Juba homme hommikul hakkame tulema, kell 10 lahkume bussiga hotellist, kell 1 vist läheb lennuk. 8 tundi sõidame Moskva poole, sinna jõuame kella viieks Moskva aja järgi. Seal ootame 5 tundi, siis Riia lennukile. poolteist tundi sõitu ja kella 11 paiku juba Eesti aja järgi oleme Riias. Ja siis ruttu autoga Elvasse. Kadi, pane siis esmaspäeva õhtul äratuskell tavaliseks ajaks, sest hommikul kohe tööle ja siis pane veel vannitoa põrand õhtul sooja.